Over ICMT-Antennes.nl

Excellent in antennes

ICMT-antennes.nl is onderdeel van ICMT: de onderneming die sinds 1998 actief is op het gebied van projectmanagement in de ICT. Als geen ander weten wij hoe belangrijk mobiele dataverbindingen zijn voor bedrijven en personen. ICMT-antennes.nl is gespecialiseerd in het leveren van antennes en antennesystemen welke garantstaan voor een excellente internetverbinding. 

Wij bieden een uitgebreid portfolio van antennes en antennetoebehoren voor verschillende sectoren. Zo is ICMT-Antennes.nl bijvoorbeeld distributeur van o.a. Panorama antennes en Poynting antennes. De antennes die ICMT levert, zijn onder te verdelen in de volgende categorieën:


Zowel voor de mobiele- als stationaire omgevingen dragen de antennes van ICMT bij aan de continue verbetering in het opzetten van verbindingen en datasnelheid. De 2G, 3G en 4G LTE-antennes van ICMT-Antennes.nl sluiten naadloos aan op de hardware van telecomleveranciers en telecomproviders. De antennes die ICMT levert bereiken een frequentie van 100-8000 MHz. De robuuste en high-performing antennes van ICMT ondersteunen gebruikers met betrouwbare- en snelle dataverbinding op iedere locatie op de wereld.