Over ICMT-Antennes

Exellent in antennes!!

ICMT-antennes is een onderdeel van ICMT, een onderneming die sinds 1998 actief is op gebied van projectmanagement in de ICT. Wij weten dan ook als geen ander hoe belangrijk mobiele dataverbindingen zijn voor bedrijven en personen. ICMT antennes is gespecialiseerd in het leveren van antennes en antennesystemen die garant staan voor een excellente internetverbinding.

ICMT is distributeur van onder andere Panorama antennes en Poynting antennes en biedt een uitgebreid portfolio aan van antennes en antenne toebehoren voor verschillende sectoren. De antennes zijn onder te verdelen in de sectoren:

 

De antennes van icmt voorzien in een continue verbetering op gebied van het tot stand brengen van verbindingen en data snelheden voor zowel mobiele als stationaire omgevingen. De 2G, 3G en LTE antennes van icmt-antennes sluiten naadloos aan op de hardware van telecom leveranciers en telecom providers. ICMT antennes levert antennes in het frequentiebereik van 100-8000 MHz, waarbij de de focus ligt op robuuste en hoge performance antennes die gebruikers ondersteunen tav een betrouwbare en snelle dataverbinding waar zij ook ter wereld zijn onafhankelijk van de toepassing.